flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на зайняття вакантної посади - секретар судового засідання Калинівського районного суду Вінницької област

01 березня 2019, 09:56

КАЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ

27 лютого  2019року                                                                             № 04-О

 

Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади

державної служби категорії «В»

 

 Відповідно до ст. 20 Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» Калинівського районного суду Вінницької області:

- секретар судового засідання Калинівського районного суду Вінницької області.

  1. Затвердити умови проведення конкурсу згідно додатку1.
  2. Консультанту суду (по роботі з персоналом) Коваль А.С. забезпечити своєчасне оприлюднення даного наказу та умов проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Калинівського районного суду Вінницької області та надіслати відповідну інформацію Міжрегіональному управлінню Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.
  3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

 

Керівник апарату суду                                                     А.А.Дудар

 

 

Затверджено

наказом керівника апарату суду

від 27.02.2019 № 04-О

 

УМОВИ
проведення конкурсу
на вакантну посаду державної служби категорії «В» -

 секретар судового засідання Калинівського районного суду Вінницької області

 

 

Загальні умови

 

Посадові обов’язки

1. Здійснює судові виклики і повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та обвинувачених осіб, готує копії відповідних судових рішень.

2. Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.

3. У разі постановлення ухвали про повернення позовної заяви/про відмову у відкритті провадження у справі/про відмову у прийнятті, виготовляє ксерокопію цієї заяви та підшиває її до матеріалів справи.

4. Відправляє, роздруковує, долучає до матеріалів справи результати доставки SMS-повідомлень учасникам судового процесу (кримінального провадження) з відповідного електронного реєстру автоматизованої системи документообігу суду.

5. На стадії провадження до судового розгляду, у разі проведення підготовчого судового засідання у цивільних справах, попереднього судового засідання в адміністративних справах, виконує доручення судді за наявності можливості врегулювання спору до судового розгляду або забезпечення правильного та швидкого вирішення справи.

6. На стадії підготовчого провадження, у разі проведення підготовчого судового засідання у кримінальному провадженні, здійснює: надсилання розпорядження про виклик присяжних (за необхідністю); викликає учасників кримінального провадження та інших осіб, які мають бути присутніми на судовому розгляді; оформляє та надсилає повідомлення про виклик захисника, перекладача; для відома та виконання копії ухвал про накладення арешту на майно обвинуваченого і зміну запобіжного заходу; до ОВС надсилає копії ухвал про ухилення обвинуваченого від суду та оголошення його розшуку; надсилає учасникам кримінального провадження повідомлення про зупинення провадження у справі; інформує сторони та інших учасників кримінального провадження про звернення до апеляційної інстанції з поданням для вирішення питання про направлення кримінального провадження з одного суду до іншого; повідомляє адміністрацію місця ув’язнення обвинуваченого про перерахування його за відповідним судом апеляційної інстанції; невідкладно вручає (направляє) копії ухвал учасникам кримінального провадження про повернення прокурору обвинувального акту, клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру, про закриття кримінального провадження, про відмову в затвердженні угоди, а також копію вироку, яким затверджено угоду.

7. Перевіряє наявність та з'ясовує причини відсутності осіб, яких було викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.

8. Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.

9. Забезпечує фіксування судового процесу (судового засідання) технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), Інструкцією про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій проведених у режимі відеоконференції під час судового засідання (кримінального провадження).

10. Веде журнал судового засідання (протокол судового засідання) у справах, що знаходяться в провадженні судді.

11. У разі відсутності в судовому засіданні судового розпорядника виконує функції судового розпорядника, зокрема: оголошує про вхід і вихід суду та пропонує всім присутнім встати; виконує розпорядження головуючого про приведення до присяги свідка, перекладача, експерта; роздає особам, які є учасниками судового розгляду справи, пам’ятку про їхні права та обов’язки, передбачені Кримінальним процесуальним кодексом України.

12. Здійснює внесення інформації про рух судових справ та кримінальних проваджень, які перебувають у провадженні судді і не розглянуті по суті, до АСДС.

13. Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.

14. Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України, здійснює ознайомлення обвинуваченого під розпис покладених на нього обов’язків та роз’яснює наслідки їх невиконання в поряду ст. 179 КПК України.

15. Здійснює оформлення копій судових рішень для направлення сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи відповідно до вимог процесуального законодавства.

16. Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.

17. Оформлює матеріали судових справ та матеріали кримінального провадження, що перебувають у провадженні судді і здійснює передачу справ і кримінальних проваджень, розглянутих по суті, до канцелярії суду.

18. Тимчасово виконує обов’язки за вакантними посадами ( до зайняття посади у встановленому законом порядку) та на період щорічних відпусток працівників апарату суду за наказом керівника апарату суду або особи, яка виконує його обов’язки.  

19. Виконує інші доручення судді, що стосуються організації розгляду судових справ, керівника апарату суду, – що стосуються питань організації роботи суду.

 

 

Умови оплати праці

-          посадовий оклад – 3810 грн.;

-          надбавка за вислугу років на державній службі на рівні 3% посадового окладу державного службовця за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше 50% посадового окладу;

-          надбавка до посадового окладу за ранг – відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 №15 « Питання оплати праці працівників державних органів» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 №102);

-          інші доплати та премії відповідно до ст. 52 Закону України « Про державну службу»;

-          додаткові стимулюючі виплати у вигляді надбавки за інтенсивність праці та надбавки за виконання особливо важливої роботи відповідно до Положення про застосування стимулюючих виплат державним службовцям, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 №15 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 №102 )

 

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

 

Безстроково (на постійній основі)

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1. Копія паспорта громадянина України.

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.

5. Посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (оригінал).

6. Заповнена особова картка встановленого зразка.

7.Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік.

Документи приймаються з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби з понеділка по четвер з 08 год.00 хв. до 17 год 00 хв., в п’ятницю з 08 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.  до 20 березня  2019 року за адресою: Вінницька область, м.Калинівка, вул. В. Нестерчука, 70.

 

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

 Вінницька область, м.Калинівка, вул. В. Нестерчука, 70, 22400

10 год 00 хв

25 березня  2019 року  

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

 Коваль Алла Сергіївна,

(04333) 4-09-99,

inbox@kl.vn.court.gov.ua

 

Кваліфікаційні вимоги

 

1

Освіта

Вища,  ступень освіти – не нижче молодшого бакалавра, бакалавра, спеціальність «Правознавство», «Правоохоронна діяльність»

2

Досвід роботи

не потребує

3

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

1

Уміння працювати з комп’ютером (рівень користувача, зазначити необхідні спеціалізовані програми, з якими повинна вміти працювати особа)

   Рівень – досвідчений користувач

Досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel, Power Point) або з альтернативним пакетом Open Office, Libre Office. Навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет.

2

Необхідні ділові якості

 

-          уміння дотримуватись субординації;

-          стресостійкість;

-           діалогове спілкування (письмове і усне);

-          оперативність;

-           вимогливість;

-           уміння працювати в команді

 

3

Необхідні особистісні якості

-          порядність;

-           тактовність;

-           дисциплінованість;

-           відповідальність;

-            готовність допомогти;

-           комунікабельність;

-          інноваційність;

-           контроль емоцій

 

Професійні знання

1

Знання законодавства

Конституція України, Закон України «Про державну службу», Закон України “Про запобігання корупції”

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

 Закон України «Про захист персональних даних»;

 Цивільний процесуальний кодекс України;

 Кримінальний процесуальний кодекс України;

 Кодекс адміністративного судочинства України;

 Кодекс України про адміністративні правопорушення,

Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затверджене рішенням Ради суддів України від 26.11.2010 № 30 (із останніми змінами);

 Інструкція про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), затверджена наказом Державної судової адміністрації України від 20.09.2012 № 108;

 Інструкція про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій проведених у режимі відеоконференції під час судового засідання (кримінального провадження), затвердженої наказом Державної судової адміністрації України від 15.11.2012 № 155;

 Інструкція з діловодства в місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, затверджена наказом Державної судової адміністрації України від 17.12.2013 № 173.