flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду для фізичної особи-підприємця Ткача Костянтина Віталійовича

14 липня 2023, 11:43

Оголошення для фізичної особи-підприємця
Ткача Костянтина Віталійовича

Калинівський районний суд Вінницької області повідомляє третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача-фізичну особу-підприємця Ткача Костянтина Віталійовича: місто Київ, вулиця Сім’ї Хохлових, 11/2, СК «Санпарк», корпус «Р» (Дніпропетровська область, місто Дніпро, вулиця Артеківська, будинок № 15, квартира №1) по справі № 132/3096/22 за позовом Шимотюка Євгена Олександровича до Товариства з обмеженою відповідальністю «Дрімкомп», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: фізична особа-підприємець Ткач Костянтин Віталійович, про захист прав споживача, розірвання договору купівлі-продажу, стягнення грошових коштів, про виклик у судове засідання, яке відбудеться о 09:30 год. 17 серпня 2023 року за адресою: м. Калинівка, вул. В.Нестерчука, 70, Вінницької області, каб. № 4.
Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України- https://court.gov.ua/fair/.
У разі неявки учасника справи в судове засідання справу буде розглянуто за його відсутності за наявними в справі доказами.


Суддя Калинівського районного суду
Вінницької області                                         І.В.Павленко