flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду для Вовка Ігоря Юрійовича

15 квітня 2024, 10:58

Для розміщення повідомлення про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) осіб Калинівський районний суд Вінницької області направляє зміст повідомлення:
“Калинівський районний суд Вінницької області повідомляє відповідача Вовка Ігоря Юрійовича, 03.04.1997 року народження, останнє відоме місце проживання: селище Голендри, вул. Садова, 1, Хмільницького району Вінницької області, що в провадженні суду перебуває справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» до Вовка Ігоря Юрійовича про стягнення заборгованості за кредитним договором. Справа буде розглядатися суддею Аліменко Ю.О. у порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) осіб за відсутності клопотання будь-якої із сторін про інше; клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п’яти днів з дня отримання відзиву.
Відповідачу Вовку І.Ю. подати протягом п’ятнадцяти днів із дня оприлюднення на сайті суду даного повідомлення письмовий відзив проти позову з посиланням на докази, якими вони обгрунтовуються. Відзив разом з доданими документами надсилається учасникам судового процесу разом з надсиланням відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважної причини, суд вирішує справу на підставі наданих матеріалів.

 

Суддя Калинівського районного суду  
Вінницької області                                         Ю.О. Аліменко